معرفی رشته‌های ورزشی فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی/ «کاردیو هیت» چیست؟

شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳
فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی، کاردیو هیت
هر تمرینی که سیستم قلب و عروق را درگیر کند، تمرینات هوازی، تمرینات قدرتی و پلیومتریک اگر در آستانه نیمه استقامت و استقامت انجام شوند به عنوان تعریفی جامع از ورزش «کاردیو هیت»، مطرح می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی، ورزش «کاردیو هیت» بر مبنای عدم استفاده از هرگونه لوازم و صرفا بر اساس حرکات فیزیکی بدن، پایه‌گذاری شده است؛ از این رو به راحتی برای عموم مردم قابل اجرا است. فنون کاردیو، مهارت های توسعه فیزیکی را به صورت علمی و مدون تعریف کرده است و توسط فدراسیون بین المللی IFCH، استاندارد سازی شده و مورد تایید سازمان بهداشت جهانی قرارگرفته است.

تعریف فدراسیون بین‌المللی از کاردیو هیت

فدراسیون بین المللی کاردیو هیت (CARDIO HIT) با تعریف مشخصی تاسیس شده و در حال توسعه و آموزش حرکاتی از کاردیو است. بر اساس تعریف مشخص شده کاردیو هیت باید شاخصه‌های مختلفی داشته باشد که در ادامه به آن اشاره شده است:

- بدون استفاده از ابزار باشد.

- تمام اقشار جامعه از جوانان تا افراد مسن بتوانند این حرکات را در سطوح مختلف انجام دهند.

- افراد مبتدی و حرفه ای بتوانند در این رشته فعالیت کنند.

- ورزشی بدون هزینه های اضافی و زیاد باشد.

- قابل دسترس برای همه باشد.

- شامل آموزش آسان برای همه باشد.

- اهمیت سیستم قلب و عروق در جامعه را مورد توجه قرار دهد.

کاردیو

هدف کاردیو قهرمان پروری و توسعه ورزش حرفه ای نیست

در کاردیو هدف قهرمان پروری و توسعه ورزش حرفه ای نیست و برگزاری مسابقات، بهانه ای برای جمع کردن افراد و ایجاد انگیزه برای ورزش کردن است و هدف اصلی رشته کاردیو نیز پیشگیری از مشکلات قلب و عروق و آموزش آسان به همه افراد جامعه است و می توان با استفاده از تنوع حرکات در کاردیو و باز گذاشتن فضا برای ورود نخبگان، شرایط را برای توسعه آن فراهم کرد.

ضرورت توسعه کاردیو در جامعه چیست؟

پرداختن به موضوع سلامتی امری واجب و ضروری است و نتایج تحقیقات علمی و پژوهشی سازمان بهداشت جهانی، سازمان های توسعه دهنده ورزش در جهان، دانشگاه ها، نهادهای دولتی و خصوصی، اولین عامل بیماری ها و مرگ میر زود هنگام در جهان را مشکلات قلب و عروق می دانند که ناشی از عدم تحرک و ایجاد استرس در شرایط زندگی مدرن است و از این رو، تمامی نهادهای دولتی و خصوصی موظف هستند ورزش های کاردیو را به هر شکل ممکن در جامعه بسط و گسترش دهند.

مزایای توسعه کاردیو در جامعه

توسعه کاردیو در جامعه مزایای مختلفی به دنبال دارد که در ادامه به بخشی از آن اشاره شده است:

- بقای ساختار جامعه

- داشتن نیروی کار قوی با بهره برداری در سالیان طولانی

- حفظ بنیان خانواده

- کیفیت کار

- کاهش استرس افراد در جامعه

- جلوگیری از کم تحرکی 

- توانمند سازی جامعه

شهناز معبادی از استان سمنان
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
5
0
0

سلام ،،، مربیگری این رشته در دوره های مربیگری فدراسیون دیده نشده آیا برنامه یا اطلاع رسانی در این مورد انجام خواهد شد یا خیر ،، با توجه به بالا رفتن سن کسانیکه رو به ورزش اوردن این رشته خیلی خوب و در همه مناطق و باشگاههای که ابزار هم ندارند جواب میدهد،،، من خودم مربی باسابقه هستم و‌ومتقاضی شرکت در دوره مربیگری این رشته


امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید